Hívás Térkép

Elektromos konvektor

Konvektoros fűtés népszerű megoldás azok számára, akik a stílusos, helytakarékos és nagy hatásfokú elektromos fűtési rendszert keresik. Költséghatékony módja annak, hogy a jelenlegi fűtési rendszerét kibővítse, pl. ha az épületet felújította, vagy hozzáépített egy-egy helyiséget.
A hasonló stílusú hőtárolós kályhák, és elektromos radiátorok hatékony kiegészítője lehet.
Olyan helyekre ajánljuk, mint pl.: hálószoba és egyéb területek, ahol rövidebb időszakonként van szükség fűtésre.
Elektromos fűtőpanelek előnyei: nagy pontosságú termosztát, mely a kis mértékű hőmérsékletváltozásra is reagál, gyors felmelegedés.
Az elektromos konvektor választható időzítővel vagy e nélkül.
 

 
PHM analóg szabályozású elektromos fűtőpanel

PHM analóg szabályozású elektromos fűtőpanel

A vásárlók kérésére megjelent a legolcsóbb, legegyszerűbb, programozás nélküli analóg elektromos konvektor.
A PHM sorozat egy KI-BE kapcsológombbal, és egy beépített kézi vezérlésű környezeti termosztáttal rendelkezik, mellyel bármely pillanatban állíthatunk a kívánt hőmérsékleten.


PH analóg szabályozású, fél fűtési opcióval ellátott elektromos fűtőpanel

PH analóg szabályozású, fél fűtési opcióval ellátott elektromos fűtőpanel

A PH és PHT típusok előnye, hogy fél fűtési opcióval rendelkeznek. Így a 2 kW-os készülék fogyasztása akár felére is csökkenthető. Ez akkor hasznos, ha pl. őszi hideg időkben teljesen ez a készülék biztosítja a fűtést a helyiségben, télen pedig csak kiegészítő fűtésként működik.


PHT programozható elektromos fűtőpanel

PHT programozható elektromos fűtőpanel

Napi programozású elektromos konvektor. A PH és PHT típusok előnye, hogy fél fűtési opcióval rendelkeznek. Így a 2 kW-os készülék fogyasztása akár felére is csökkenthető. Ez akkor hasznos, ha pl. őszi hideg időkben teljesen ez a készülék biztosítja a fűtést a helyiségben, télen pedig csak kiegészítő fűtésként működik.