Hívás Térkép

Infravörös hősugárzók

Az infravörös hősugárzók nem a környezetet - azaz a levegőt - fűtik, hanem az adott környezetben jelen lévő élő szervezeteket, tárgyakat, emberi testet. Mivel nem a levegőt melegítik, így a levegő nedvessége nem veszik el, minimális a hőveszteség a légkörben.
A hatékony, kis méretű és könnyű súlyú készülék ideális fűtőeszköz az ipari, kereskedelmi, és otthoni helyiségek fűtésére, ahol a hely korlátozott. Ezek a fűtőberendezések tökéletes kiegészítői a többi Elnur fűtési megoldásoknak. Az infravörös fűtőtestek kevesebb mint egy másodperc alatt alakítják át 100%-ban az energiát hővé, így az eredmény nagy mértékű energiatakarékosság. Térfogat nem fűthető, csak közvetlen terület, és csak amikor szükség van rá.

 
IDP ÉS IDM infravörös termékcsaládok beltéri és kültéri alkalmazásra

IDP ÉS IDM infravörös termékcsaládok beltéri és kültéri alkalmazásra

Az IDP talpon álló és IDM fali kivitelű termékeket úgy tervezték, hogy beltéri, ill. kültéri körülmények között használhatók legyenek, falra szerelve vagy különállóan.
Tökéletes megoldást jelentenek a nagy munkaterületeken, ahol fókuszált fűtés szükséges. Az ELNUR infravörös fűtőtesteknek számos alkalmazási területe van, ideális megoldás kertekben, nyitott belső udvarokban, éttermekben, váróterületeken, raktárakban, műhelyekben...


IC Infravörös hősugárzó beltéri használatra

IC Infravörös hősugárzó beltéri használatra

Az infravörös fali fűtőtestek IC termékcsaládja biztonságos és praktikus hőforrás a fürdőszobákban, konyhákban, munkaterületeken – bárhol, ahol gyors, lokalizált fűtés szükséges. Állítható sugárzási szög, hogy oda irányítsa a hőt, ahol szükség van rá.