Hívás Térkép

Elektromos kazánok

- Az ELNUR elektromos kazánok lehetővé teszik, hogy biztonságosan és kényelemben élvezhesse az elektromos energia előnyeit.
- A TRIAC alapú technológia fokozatmentes teljesítmény szabályozást biztosít, amely megfelelő termosztáttal kiegészítve maximális energia hatékonyságot, és energia takarékosságot eredményez.
- A digitális fokozatmentes szabályozású elektromos kazánok mindegyike három és egyfázisú villamoshálózatról egyaránt működtethető.
- A kazán teljesítménye készüléken belül 2-15 kW ( 3-18 kW ) teljesítmény határok között igény szerint állítható. Az áramszolgáltatótól vásárolt lekötött teljesítmény a tényleges igényhez köthető.
Nem szükséges 6 kW kazán teljesítményt, és az áram szolgáltatótól vételezhető teljesítményt megvásárolni, ha 3 kW is megfelelő.

Az ELNUR kazánok használatának előnyei:

Esztétikus - illeszkedik a lakás berendezéseihez
Környezetbarát - a legtisztább hőtermelő berendezés
Praktikus - alkalmazható padlófűtéshez, radiátoros fűtéshez, fal és mennyezet fűtéshez is. -a lakás hőveszteségéhez illeszthető kazán teljesítmény
Energiatakarékos - fokozatmentes teljesítmény szabályozás
- az elektromos hálózatról felvett áramerősség korlátozható
- a hatásfok közel 100%
Biztonságos - a kazán tartalmazza mindazon fűtési rendszerhez tartozó elemeket, amelyek a biztonságos működéshez szükségesek. (keringtető szivattyú, tágulási tartály, biztonsági szelep,légtelenítő szelep, nyomás és hőmérő, áramlás kapcsoló, stb.)
- a kazán működése során káros sugárzást, elektromos zavar jeleket, égésterméket nem bocsát ki
Költségtakarékos - nem szükséges a szolgáltatótól megvásárolni felesleges elektromos csatlakozási teljesítményt
Könnyen kezelhető - a kazán üzemeltethető külső termosztát vezérlő jeléről
- a kazán áramszünet után automatikusan újra indul
 
CMG digitális fokozatmentes szabályozású elektromos kazán

CMG digitális fokozatmentes szabályozású elektromos kazán

Fali építésű fűtőkazán csak fűtéshez.
Működésük szabályozható, amellyel a fűtési teljesítményt a rendszer szükségleteihez mérten lehet alkalmazni. A CMG típusú kazánoknak két típusa van: CM15G és a CM18G. A készülékek teljesítménye 3kW-15kW-ig, illetve 3kW-18kW-ig a táblázatban megadott teljesítményenként zárolható. Megfelelő termosztáttal párosítva maximális energiahatékonyságot és jelentős fogyasztáscsökkenést lehet elérni.

A beépített hőmérséklet, áramlás és a fogyasztást jelző érzékelők, a biztonságos és megbízható működést garantálják. A fűtés hőmérséklet beállítása plusz mínusz nyomógombokkal történik.


CMXG digitális fokozatmentes szabályozású elektromos kazán (kombi)

CMXG digitális fokozatmentes szabályozású elektromos kazán (kombi)

Fali építésű fűtőkazán fűtéshez és használati melegvíz előállításhoz.
Működésük szabályozható, amellyel a fűtési teljesítményt a rendszer szükségleteihez mérten lehet alkalmazni. A CMXG típusú kazánoknak két típusa van: CMX15G és a CMX18G. A készülékek teljesítménye 3 kW- 15kW-ig, illetve 3 kW-18 kW-ig a táblázatban megadott teljesítményenként zárolható. Megfelelő termosztáttal párosítva maximális energiahatékonyságot és jelentős fogyasztáscsökkenést lehet elérni.

A CMXG modell rozsdamentes alkatrészei biztosítják a hosszú élettartamot, csökkentve ezzel a karbantartás és az anódok időnként ismétlődő cseréjét. A beépített hőmérséklet, áramlás és a fogyasztást jelző érzékelők, a biztonságos és megbízható működést garantálják. A fűtés és melegvíz hőmérséklet beállítása plusz mínusz nyomógombokkal történik, ezek hőmérséklete külön-külön állítható.


CMXP digitális fokozatmentes szabályozású elektromos kazán (kombi)

CMXP digitális fokozatmentes szabályozású elektromos kazán (kombi)

Padlón álló fűtőkazán fűtéshez és melegvíz előállításhoz.
Működésük szabályozható, amellyel a fűtési teljesítményt a rendszer szükségleteihez mérten lehet alkalmazni. A CMXP típusú kazánoknak két típusa van: CMX15P és a CMX18P. A készülékek teljesítménye 3 kW- 15kW-ig, illetve 3 kW-18 kW-ig a táblázatban megadott teljesítményenként zárolható. Megfelelő termosztáttal párosítva maximális energiahatékonyságot és jelentős fogyasztáscsökkenést lehet elérni.

A CMXP modell rozsdamentes alkatrészei biztosítják a hosszú élettartamot, csökkentve ezzel a karbantartás és az anódok időnként ismétlődő cseréjét. A beépített hőmérséklet, áramlás és a fogyasztást jelző érzékelők, a biztonságos és megbízható működést garantálják. A fűtés és melegvíz hőmérséklet beállítása plusz mínusz nyomógombokkal történik, ezek hőmérséklete külön-külön állítható.


CPE elektromos kazán csak fűtésre

CPE elektromos kazán csak fűtésre

Minden alkatrész, amely a beszereléshez és a működéshez szükséges, a köpenyen belül található, mely egy acél borítással, epoxy réteggel van bevonva. A fűtő elemek elhelyezésének köszönhetően nem melegszenek túl a az elektromos csatlakozások, így kisebb az esélye a berendezés elromlásának. Csak padlóra állítható változatban kapható.


Kiegészítők - TA3 típusú termosztát

Kiegészítők - TA3 típusú termosztát

Ha a Gabarrón elektromos kazánt megfelelő termosztáttal párosítjuk, akkor maximális energiahatékonyságot és jelentős fogyasztáscsökkenést érhetünk el.


Kiegészítők - CTP típusú digitális programozható termosztát

Kiegészítők - CTP típusú digitális programozható termosztát

Ha a Gabarrón elektromos kazánt megfelelő termosztáttal párosítjuk, akkor maximális energiahatékonyságot és jelentős fogyasztáscsökkenést érhetünk el.

Elektromos digitális programozható termosztát (napi-, és heti), amelyekhez 3 különféle, programozható hőmérséklet beállítást tesz lehetővé a maximális kényelem és energiacsökkenés érdekében.