Hívás Térkép

Hőtárolós kályhák


 
Ventillátoros üzemű hőtárolós kályha, ADL típus

Ventillátoros üzemű hőtárolós kályha, ADL típus

Az ADL hőtárolók nagy előnye abban rejlik, hogy éjszakai áramot használnak a levegő felmelegítésére, így nagyon olcsón, jelentős költségcsökkentéssel képesek a lakást fűteni egész napon át a meleg levegő tárolásával. Egy csendes ventilátor segítségével szabályozható, hogy a hőtároló akkor bocsássa ki a meleg levegőt, amikor azt a felhasználó kívánja.

Sokoldalú és megfelelő készülékek olyan házak és üzlethelyiségek fűtésére, ahol szükséges a hő elosztása a napszakok között.

A készülék hőtároló elemeinek feltöltése kapcsolt (éjszakai) áramról történik.


Ventillátor nélküli hőtárolós kályha, ADS típus

Ventillátor nélküli hőtárolós kályha, ADS típus

A statikus hőtárolók a meleget a felületükön keresztül adják le, természetes kibocsátással. Az ADS típusú hőtárolók egy-egy szoba, illetve egy egész lakás fűtésére egyaránt megfelelnek. Az egyenletes, alacsony szintű hőkibocsátással megakadályozza, hogy a ház szerkezete kihűljön, emellett igény szerint a készülék képes gyorsan felfűteni a helységet, így a fogyasztása alacsonyabb az átlagos hőtárolókénál.

Könnyű használatot, kényelmet és gazdaságos működést biztosít. Egy kifinomult automatikus tároló rendszerrel emberi beavatkozás nélkül képes kompenzálni az időjárás változása miatti hőmérsékletingadozásokat. Ennek a központja a kettős szenzor.

A hőtárolók magas sűrűségű hőálló/rozsdaálló tároló blokkokat tartalmaz, amit lehetővé teszik az energia tárolását alacsonyabb hőmérséklet esetén, az éjszaka folyamán is.

A feltöltés és a hőkibocsátást több különböző, egymással kapcsolatban álló szabályozók irányítják.

A készülék hőtároló elemeinek feltöltése kapcsolt ( éjszakai) áramról történik.


Ventillátor nélküli hőtárolós kályha, SHM típus

Ventillátor nélküli hőtárolós kályha, SHM típus

A legnépszerűbb hőtárolók között. Megbízhatóság, gazdaságosság és ultra vékony formatervezés jellemzi, mindössze 15 cm széles. Az SHM sorozat fűtési szintje a felhasználó igényei szerint az input szabályzóval állítható.

A készülék megfelelő használatával a ház kényelmes és egyenletes hőmérsékleten tartható.

A készülék hőtároló elemeinek feltöltése kapcsolt ( éjszakai) áramról történik.