Hívás Térkép

Fűtőpanel, lapradiátor

Az ECOSECO típusú radiátorok rendkívül gazdaságosak, mert az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot.

A márkavédett ECOSECO technológia semmilyen folyadékot nem használ a fűtőközegnek, van egy primer hő termelő egysége, amely a hőt egy megnövelt felületű alumínium hősugárzón keresztül adja le a helységben.

Az ECOSECO típusú villanyradiátorok általában rendelkeznek a folyadékos radiátorok minden előnyeivel, ugyanakkor bizonyos szempontból még többlet-szolgáltatást is nyújtanak.

Jellemzők:

• A Gabarron típusú folyadékos villanyradiátorokkal azonos forma és méret
• Nincs folyadékszivárgás
• Gyorsabban felmelegíti a helységet
• Vezérelt és optimalizált hő kibocsátás. A frontoldali felület nagyobb hő kibocsátó, mint a hátoldali így igen csekély a hő veszteség
• A korábbiaknál környezetkímélőbb
• A készülék elhasználódásakor jelentősen csökken a környezetvédelmi és újrahasznosítási termékdíj (RAEE)

 

RFE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

RFE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

Heti programozású elektoromos radiátor. Az RFE PLUS radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben, ahová beszerelték.

Az RFE PLUS radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.

Elektronikus kronotermosztáttal rendelkeznek, mely segítségével beállíthatja az ideális hőmérsékletet nappalra, vagy éjszakára. Egy elektronikus programozóval is rendelkeznek, mely lehetővé teszi az üzemmód beállítását minden nap vagy a hét minden napján. Ezek a funkciók kielégítik a különleges igényeket, és segítenek abban, hogy pontosan szabályozzon a háza különböző helyiségeiben: étkező, hálószobák, konyha, fürdőszoba, stb. Létrehozhatja a saját programját az egyes terek használatának függvényében. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.


RXE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

RXE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

Az RXE PLUS típus kialakítása a legújabb emissziós fűtési technológiát nyújtja. Acélszerkezettel gyártva, az elülső oldala extrudált bordás alumíniumból készül, mely több mint 50%-kal növeli a hőátadást a helyiség felé. Emellett a felső alumínium oldalt úgy tervezték meg, hogy átirányítsa a konvekciós hatást. Az eredmény egy technikailag kiváló termék, mely a legjobb hatékonyságot nyújtja a közvetlen elektromos fűtés terén.

Az RXE PLUS radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.

Az RXE PLUS radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben,ahová beszerelték. A radiátorok elektronikus kronotermosztáttal rendelkeznek, mely segítségével beállíthatja az ideális hőmérsékletet nappalra, vagy éjszakára, de csak akkor, ha ez szükséges. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.