Hívás Térkép

Fűtőpanel, lapradiátor

Az ECOSECO típusú radiátorok rendkívül gazdaságosak, mert az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot.

A márkavédett ECOSECO technológia semmilyen folyadékot nem használ a fűtőközegnek, van egy primer hő termelő egysége, amely a hőt egy megnövelt felületű alumínium hősugárzón keresztül adja le a helységben.

Az ECOSECO típusú villanyradiátorok általában rendelkeznek a folyadékos radiátorok minden előnyeivel, ugyanakkor bizonyos szempontból még többlet-szolgáltatást is nyújtanak.

Jellemzők:

• A Gabarron típusú folyadékos villanyradiátorokkal azonos forma és méret
• Nincs folyadékszivárgás
• Gyorsabban felmelegíti a helységet
• Vezérelt és optimalizált hő kibocsátás. A frontoldali felület nagyobb hő kibocsátó, mint a hátoldali így igen csekély a hő veszteség
• A korábbiaknál környezetkímélőbb
• A készülék elhasználódásakor jelentősen csökken a környezetvédelmi és újrahasznosítási termékdíj (RAEE)

 

RKSHi digitális elektromos íves lapradiátor

RKSHi digitális elektromos íves lapradiátor

A hagyományos fűtési megoldások általában nem tesznek lehetővé pontos hőmérsékletszabályozást. Az RKSHi radiátorok ellenben pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben,ahová beszerelték. Ez a szabályzás minden készüléknél egyenként, illetve a többzónás központi vezérlő segítségével az összes készüléknél egyszerre is beállítható. A központi vezérlő vezérlőkábellel, vagyvivőáramos CPL-vel – hálózaton keresztüli jelzéssel irányít. A szabályozás nélkülözhetetlen a fogyasztás és az áramköltségek minimalizálása végett.

Az RKSHi radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.


Szükségtelen fűtési költségek miatti megtakarítás meghaladhatja a 30%-ot.


RKSL digitális programozható elektromos íves lapradiátor

RKSL digitális programozható elektromos íves lapradiátor

A szabályozás nélkülözhetetlen a fogyasztás és az áramktg-ek minimalizálása végett. Az RKSL radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.

Egy elektronikus programozóval is rendelkeznek, mely lehetővé teszi az üzemmód beállítását minden nap vagy a hét minden napján. Ezek a funkciók kielégítik az igényeit, és segítenek abban, hogy pontosan szabályozzon a háza különböző helyiségeiben: étkező, hálószobák, konyha, fürdőszoba, stb. Létrehozhatja a saját programját az egyes terek használatának függvényében.

Szükségtelen fűtési költségek miatti megtakarítás meghaladhatja a 30%-ot.


RFF digitális elektromos lapradiátor

RFF digitális elektromos lapradiátor

Az RFF radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.

Az RFF radiátorok termékcsaládja számos könnyen kezelhető funkciót tesz lehetővé Önnek, hogy különböző teljesítménymódokat alkalmazzon. Teljesítmény: 375-tól 2000W-ig, 580 mm méretben. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.

Szükségtelen fűtési ktg. miatti megtakarítás meghaladhatja a 30%-ot.


RFE digitális programozható elektromos lapradiátor

RFE digitális programozható elektromos lapradiátor

Heti programozású elektoromos radiátor. Az RFE radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben, ahová beszerelték.

Az RFE radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.

Elektronikus kronotermosztáttal rendelkeznek, mely segítségével beállíthatja az ideális hőmérsékletet nappalra, vagy éjszakára. Egy elektronikus programozóval is rendelkeznek, mely lehetővé teszi az üzemmód beállítását minden nap vagy a hét minden napján. Ezek a funkciók kielégítik a különleges igényeket, és segítenek abban, hogy pontosan szabályozzon a háza különböző helyiségeiben: étkező, hálószobák, konyha, fürdőszoba, stb. Létrehozhatja a saját programját az egyes terek használatának függvényében. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.

Teljesítmény: 375-tól 2000W-ig 580 mm méretben, 750-tól 1500W-ig 430 mm méretben.
Szükségtelen fűtési ktg. miatti megtakarítás meghaladhatja a 30%-ot.


RXF digitális elektromos lapradiátor

RXF digitális elektromos lapradiátor

Az RXF típus kialakítása a legújabb emissziós fűtési technológiát nyújtja. Acélszerkezettel gyártva, az elülső oldala extrudált bordás alumíniumból készül, mely több mint 50%-kal növeli a hőátadást a helyiség felé. Emellett a felső alumínium oldalt úgy tervezték meg, hogy átirányítsa a konvekciós hatást. Az eredmény egy technikailag kiváló termék, mely a legjobb hatékonyságot nyújtja a közvetlen elektromos fűtés terén. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.

Az RXF radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.


RXE digitális programozható elektromos lapradiátor

RXE digitális programozható elektromos lapradiátor

Az RXE típus kialakítása a legújabb emissziós fűtési technológiát nyújtja. Acélszerkezettel gyártva, az elülső oldala extrudált bordás alumíniumból készül, mely több mint 50%-kal növeli a hőátadást a helyiség felé. Emellett a felső alumínium oldalt úgy tervezték meg, hogy átirányítsa a konvekciós hatást. Az eredmény egy technikailag kiváló termék, mely a legjobb hatékonyságot nyújtja a közvetlen elektromos fűtés terén.

Az RXE radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent.

Az RXE radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben,ahová beszerelték. A radiátorok elektronikus kronotermosztáttal rendelkeznek, mely segítségével beállíthatja az ideális hőmérsékletet nappalra, vagy éjszakára, de csak akkor, ha ez szükséges. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.