Hívás Térkép

Fűtőpanel, lapradiátor

Az ECOSECO típusú radiátorok rendkívül gazdaságosak, mert az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot.

A márkavédett ECOSECO technológia semmilyen folyadékot nem használ a fűtőközegnek, van egy primer hő termelő egysége, amely a hőt egy megnövelt felületű alumínium hősugárzón keresztül adja le a helységben.

Az ECOSECO típusú villanyradiátorok általában rendelkeznek a folyadékos radiátorok minden előnyeivel, ugyanakkor bizonyos szempontból még többlet-szolgáltatást is nyújtanak.

Jellemzők:

• A Gabarron típusú folyadékos villanyradiátorokkal azonos forma és méret
• Nincs folyadékszivárgás
• Gyorsabban felmelegíti a helységet
• Vezérelt és optimalizált hő kibocsátás. A frontoldali felület nagyobb hő kibocsátó, mint a hátoldali így igen csekély a hő veszteség
• A korábbiaknál környezetkímélőbb
• A készülék elhasználódásakor jelentősen csökken a környezetvédelmi és újrahasznosítási termékdíj (RAEE)

 

RDW INGENIUM digitális programozható WIFI-s elektromos olajradiátor

RDW INGENIUM digitális programozható WIFI-s elektromos olajradiátor

Választható üzemmódok:
             - kézi
             - heti programozású elektronikus vezérlés
             - távoli szabályozás WIFI-vel

Teljesítmény: 500 W-tól 2000 W-ig 580 mm méretben

Az RDW INGENIUM radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben, ahová beszerelték.

Az RDW INGENIUM radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.


RFE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

RFE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

Heti programozású elektoromos radiátor. Az RFE PLUS radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben, ahová beszerelték.

Az RFE PLUS radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.


RXE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

RXE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor

Az RXE PLUS típus kialakítása a legújabb emissziós fűtési technológiát nyújtja. Acélszerkezettel gyártva, az elülső oldala extrudált bordás alumíniumból készül, mely több mint 50%-kal növeli a hőátadást a helyiség felé. Emellett a felső alumínium oldalt úgy tervezték meg, hogy átirányítsa a konvekciós hatást. Az eredmény egy technikailag kiváló termék, mely a legjobb hatékonyságot nyújtja a közvetlen elektromos fűtés terén.

Az RXE PLUS radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.